Teollisuuden pohjarakentaminen

Pohjarakentaminen on kaiken perusta. Teemme pohjarakentamista mm. liikekiinteistöihin ja -halleihin, korjaamoihin, laitosrakentamiseen, jätevedenpuhdistamoihin ja biokaasulaitoksiin. Projekteihin liittyy luonnollisesti myös maanalaisen tekniikan rakentaminen. Meiltä löytyy vankka 15 vuoden ammattitaito ja kokemus alalta.

Pohjarakentaminen vaatii vankkaa asiantuntemusta!

Maanalaisten putkistojen rakentaminen

Rakennamme monipuolisesti erilaisia maanalaisia putkistoja niin kotitalouksille kuin teollisuudellekin. Asennamme ja saneeraamme mm. sade- ja jätevesiviemärit, lämpö-, sähkö- ja paineputkistot. Meiltä löytyy ammattitaitoinen henkilöstö putkimateriaalien asentamiseen ja muovihitsaamiseen.

Maatalousrakentaminen

Meille tuttuja projekteja ovat erilaiset maansiirrot, peltosaarekkeiden perkaukset, pohjarakennustyöt sekä ojien kaivuu. Olemme olleet tekemässä useita navettojen, broiler- ja kalkkunahallien sekä tuotantohallien pohjatöitä ympäri Suomea.

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset ammattilaista erilaisiin maatalouden maanrakennustöihin!

Maa- ja vesirakentaminen

Meiltä hoituvat erilaiset vesirakentamisen työt ruoppauksesta laajamittaisiin vesistön kunnostushankkeisiin. Kauttamme saatavana myös erilaiset laiturit ja vaikka koko paketti mökkirantaan sisältäen niin piharakentamisen kuin kivipenkereetkin. Monipuolinen kalusto ja pitkä kokemus vesistörakentamisesta mahdollistavat urakoinnin haastavissakin kohteissa.

Lisää vesirakentamisesta osoitteessa
Ruoppauskoskinen.com

Urakat yksityisasiakkaille

Palvelemme yksityisasiakkaita pienemmissä ja suuremmissa projekteissa. Teemme esimerkiksi ojien kaivuut, kunnallistekniikan, salaojitukset, tien- ja talonpohjat ja muut maanrakennustyöt. Kysy lisää erilaisista maanrakennus- ja asennuspalveluistamme.

Ei ole liian pientä projektia, missä emme voisi olla avuksi!

Maa-ainestoimitukset ja­ -kuljetukset

Toimitamme ja kuljetamme erilaiset maa-ainekset. Esimerkiksi hiekat, murskeet, soran ja mullan ym maa-ainekset saat kauttamme helposti ja vaivattomasti. Kysy myös muita kuljetuspalveluita.